• Annonsera
 • Kontakt
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Bli en del av vårt team på Hjärtat Ica Maxi Oskarshamn

Publicerad 2017-05-17 13:10
Sista ansökningsdatum: 2017-06-18

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Välkommen till Apotek Hjärtat Ica Maxi Oskarshamn!

Vi söker nu två farmaceuter till vårt härliga team! Kanske är ni två kompisar eller ett par som vill testa på en ny utmaning tillsammans?

Du som söker är en positiv, framåt och utåtriktad farmaceut som brinner för ditt arbete. Du ger också det lilla extra i varje kundmöte, du brinner för att se och lyssna in kundernas behov för att på bästa sätt ge en komplett service till dem här hos oss. Du kan arbeta självständigt och tycker att det är roligt med varierande arbetsuppgifter.

Vi är ett glatt arbetslag bestående av 8 kompetenta medarbetare med mycket driv och laganda. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både inom farmaci och försäljning. Lokalt ansvariga är mycket engagerade och delar gärna med sig av sin kunskap. Våra uppskattade öppettider är; 8-20 måndag till söndag med många härliga kunder.

Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga, anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Anders Dellemyr på 070-518 03 24

 

Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Oskarshamn

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-06-18

 • Publiceringsdatum

  2017-05-17

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Våra seminarier