• Annonsera
 • Kontakt
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Apoteksgruppen

Farmaceut till nysatsning i Gnesta!

Publicerad 2017-04-20 16:32
Sista ansökningsdatum: 2017-05-31

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Vi söker en farmaceut med intresse för hälsa och kundbemötande till Apoteksgruppen i Gnesta. Förutom att du får använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående kommer Du också få vara med och utveckla vår verksamhet i ett alldeles nytt och fräscht apotek! Du är legitimerad receptarie eller apotekare. Vi är ett apotek där servicekänsla värdesätts och det vill vi att Du också ska göra. Det är viktigt att du tycker om att ingå i en arbetsgrupp där man delar med sig av kunskaper och där man tillsammans driver verksamheten framåt.

Välkommen till Apoteksgruppen Gnesta
Vi hälsar dig välkommen att bli viktig del av vårt härliga team om 8 kollegor. Vi har en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. Vårt nuvarande apotek ligger i Gnestas centrum och du tar dig enkelt hit med buss, pendeltåg, tåg eller bil. Det ligger mindre än 5 minuters gångväg från kollektivtrafikalternativen. Öppettider 09.30-18.00 på vardagar och 10.00-14.00 på lördagar. Vi kommer också att bygga ett nytt apotek i Stopps köpcentrum vid infarten till Gnesta. Det ligger en dryg kilometer från det nuvarande apoteket och öppnas den 21 augusti.
Apoteken drivs av ägaren Håkan Ohlsson och apotekschefen Charlotta Lord. Håkan har ägt apotek sedan 2011. Tillsammans med engagerade medarbetare skapas ett personligt apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.


Vad erbjuder vi dig?
På vårt apotek är det väldigt korta beslutsvägar och medarbetarna får ta stor del i ansvaret och utvecklingen av verksamheten. Personalen får vara med och påverka och det vill vi att Du också ska göra. I och med att vi kommer att utveckla verksamheten kommer det att finnas möjligheter till att anta utmaningar och att kompetensutveckla sig för den som brinner för det.
Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal.


Tjänsten erbjuds i första hand som heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och Du får gärna börja redan nu i god tid före öppningen av det nya apoteket.


Ansökningar kan sändas endera genom länken i annonsen eller skickas med mail till charlotta.lord@apoteksgruppen.se
Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!


Kontaktpersoner
Charlotta Lord
Apotekschef
0707440748
charlotta.lord@apoteksgruppen.se

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apoteksgruppen

 • Stad

  Gnesta

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-05-31

 • Publiceringsdatum

  2017-04-20

 • Ansök!

Nyheter från startsidan