• Annonsera
 • Kontakt
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Apoteksgruppen AB

Veckopendla med hög lön och ordnat boende till Jönköpingsområdet

Publicerad 2017-04-07 13:18
Sista ansökningsdatum: 2017-05-10

Hög lön, ordnat boende och bra medarbetare i SmålandVaggeryd

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!

 

Ditt uppdrag 
Till Apoteksgruppen Vaggeryd söker vi nu dig som vill arbeta minst 12 månader framåt. Möjlighet till tillsvidareanställning finns också om du trivs hos oss. Här behövs din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående. Du är legitimerad receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare är det här platsen för dig! 

Välkommen till Apoteksgruppen Vaggeryd 
Vi hälsar dig välkommen att bli en del av vårt team om 4 kollegor. Vi har en familjär gemenskap och duktiga medarbetare där samtliga är farmaceuter. Apoteket är mindre och nybyggt sedan ett år och ligger i Vaggeryds centrum. En mysig småstad ca 20 minuter från Jönköping. Vi har ordnat boende åt dig på 2 minuters gångväg från apoteket. Du tar dig även enkelt hit med tåg eller bil via E4:an. Vi har öppet 09.30-18.00 på vardagar och 10-14 på lördagar.

Apoteket ägs av Tony Jansson och Mats Winterfeldt som driver 11 apotek.  Vi har drivit apotek inom Apoteksgruppen sedan 2010 och har en väldigt bra relation med alla våra duktiga medarbetare. Tillsammans med dem så skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.

Vad erbjuder vi dig? 
Våra medarbetare är unika, precis som våra apotek. Eftersom vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar är det med oss du ska jobba. Vi vill att du ska och påverka.

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal. Förutom en öppen arbetsplats med korta beslutsvägar erbjuder vi dessutom våra medarbetare bonus och friskvård samt ägare som bryr sig om dem.

Tjänsten är ett vikariat/tillsvidare anställning på heltid. Hög lön och ordnat boende. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!

 

Kontaktperson

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apoteksgruppen AB

 • Stad

  Jönköping och Linköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-05-10

 • Publiceringsdatum

  2017-04-07

 • Ansök!

Nyheter från startsidan