• Annonsera
 • Kontakt
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Farmaceuter till nyöppning i Ludvika

Publicerad 2017-03-17 13:09
Sista ansökningsdatum: 2017-04-18

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Vill du vara med och starta ett nytt apotek?

Vi söker nu efter farmaceuter till en av våra nyetableringar som ska öppna i Ludvika under senhösten 2017. Vi tror du brinner för personliga kundmöten och att du alltid är beredd att ge kunderna fantastisk service. Här får du och dina medarbetare tillsammans möjligheten att bygga en arbetsplats fylld av engagemang och glädje. Du ska brinna för att skapa en härlig atmosfär som både kunder och medarbetare trivs i och du ska ständigt vilja utveckla verksamheten framåt.

Vid intresse finns möjlighet att axla rollen som läkemedelsansvarig, farmaciansvarig eller varuansvarig. Vi erbjuder även bidrag vid flytt från annan ort!

Vi tror att kunderna kommer att bestå av en blandning av unga, gamla och barnfamiljer. Apoteket kommer att vara centralt beläget vid ICA Kvantum Ludvika, bredvid Ludvika Sporthall. Du tar dig enkelt hit via buss, och för dig som kör bil finns goda parkeringsmöjligheter.

Låter detta som en spännande ny utmaning för dig? Varmt välkommen med din ansökan. Vi ser fram emot att lära känna dig närmre!

Din utmaning
Att få vara med och starta upp ett nytt apotek i anslutning till ICA Kvantum. Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar (enkelhet, entreprenörskap, engagemang) i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig
Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Tillträde till tjänsten kommer att ske under hösten 2017. Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vid frågor, vänligen kontakta regionchef Sari Frigård på mobil 073 0432789.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Ludvika

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-04-18

 • Publiceringsdatum

  2017-03-17

 • Ansök!

Nyheter från startsidan