Apotekschef till Flygfältet, Norrtälje

Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Apotekschef till Flygfältet, Norrtälje

Publicerad 2017-03-17 12:49

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Erfaren Apotekschef

Vi söker en Apotekschef till Apotek Hjärtat Flygfältet, Norrtälje. Vi är 11 anställda och du välkomnas till en omväxlande arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra kunder är nöjda med oss, både vår tillgänglighet och goda kundmöten.

Våra öppettider är vardagar 900-1900 och 1000-1600 lördag och söndag.

Flygfältet ligger på handelsplatsen Flygfyren där även ICA, Hemtex, Clas Ohlsson och flera andra butiker finns och det gör att det är många kunder som handlar här. Parkering finns och bussar går frekvent från Uppsala, Stockholm och Danderyds sjukhus.

Din utmaning

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär också att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling.

Flygfältet har varit en framgångssaga som vi vill ska fortsätta skrivas. Apoteket har haft flera års positiv ökning av kunder och här ser vi en potential som du ska ta tillvara på och driva till nya nivåer.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarskapsintresse och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Din samarbetsförmåga och ditt affärsmannaskap gör att vi tillsammans kan driva apoteket vidare som en framgångsrik enhet. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal- få dem att följa med oss på vägen mot att bli framtidens apotek. Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser att du har haft några års erfarenhet som apotekschef och ledare, en merit är om du har erfarenhet från Apotek Hjärtat.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Vi erbjuder även en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din närmsta regionchef. I Norrtälje har vi ett tätt samarbete mellan apoteken och här jobbar vi gemensamt för att få ut det bästa av våra apotek.

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, lokala och regionala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker 2017-05-31 eller enligt överenskommelse.

Rekryteringen görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta: Katarina Hultén Regionchef, mobil: 0709 - 122 591.

Är du på väg mot nya möjligheter?

Apotek Hjärtat
Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Norrtälje

 • Land

  Sverige

 • Publiceringsdatum

  2017-03-17

 • Ansök!

Nyheter från startsidan