• Annonsera
 • Kontakt
 • Lediga jobb
 • Logga in

Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Apotekschef till Norrteljeporten

Publicerad 2017-03-17 13:34
Sista ansökningsdatum: 2017-04-18

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotekschef till Norrteljeporten i Norrtälje

Det är ett glatt gäng som jobbar på Apotek Hjärtat Norrteljeporten, ett nytt och fräscht apotek som öppnade förra sommaren. Nu går apotekschefen vidare till nya utmaningar och vi söker dig som vill ge våra kunder och medarbetare det lilla extra, varje dag. Förutom en stor egenvård och recept erbjuder vi kunderna blodtrycksmätning, födelsemärkeskontroll och öronhåltagning. Här finns stora möjligheter att ge kunderna det lilla extra, varje dag.

Norrteljeporten är en ny handelsplats vid Norrtäljes södra infart där flera stora kedjor har etablerat sig, bland annat Biltema, Lager 157, Coop, Jula och Intersport. Apoteket är öppet vardagar 10-19, lördagar 10-17 och söndagar 11-17. Parkering finns i området och bussar går frekvent från Stockholm och Danderyds sjukhus.

Din utmaning

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras dagliga arbete, coachar och inspirerar till fantastiska kundmöten och ett utvecklande arbetssätt.

Norrteljeporten år vårt allra nyaste Hjärta i Norrtälje som är i vårt allra nyaste koncept. Apoteket har under året som gått haft en positiv ökning av kunder och här finns det stora möjligheter att växa och och utöka.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarskapsintresse och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Din samarbetsförmåga och ditt affärsmannaskap gör att vi tillsammans kan driva apoteket vidare som en framgångsrik enhet. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal- få dem att följa med oss på vägen mot att bli framtidens apotek. Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser gärna att du har erfarenhet av apotekschef och ledare, men vi söker även dig som vill ta nästa steg i karriären och prova dina vingar.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

I Norrtälje jobbar vi hela tiden med stort engagemang och tillsammans har de fyra apoteken en fantastisk möjlighet att kunna göra gemensamma planeringar för den bästa bemanningen. Här jobbar man tätt i team och det gör att vi blir ännu starkare i Norrtälje.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten är 2017-05-31 eller enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vill du ha mer information kontakta gärna regionchef Katarina Hultén på mobil 070 912 25 91.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Norrtälje

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-04-18

 • Publiceringsdatum

  2017-03-17

 • Ansök!

Nyheter från startsidan