Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Kom till ett vinnande lag - Hjärtat i Värnamo, Vråen

Publicerad 2017-06-14 15:37
Sista ansökningsdatum: 2017-07-16

Apotek Hjärtat i Värnamo växer och vi söker nu en farmaceut med huvudsaklig placering på Vråens Vårdcentral! Blir du glad av att få till ett riktigt bra kundmöte där du känner att du gör skillnad för kunden? Tycker du att det är roligt med varierande arbetsuppgifter? Är du extra intresserad av kvalitetsfrågor, lager eller försäljning? Vill du växa och utvecklas i din yrkesroll och kanske axla rollen som läkemedelsansvarig farmaceut? Då ska du ta chansen att arbeta tillsammans med oss!

Apotek Hjärtat finns både på Vråens Vårdcentral och på ICA Kvantum och tillsammans är vi åtta medarbetare som nu söker efter en ny kollega! Vår arbetsgrupp kännetecknas av mycket arbetsglädje och engagemang både för varandra och för våra kunder! - Trivs vi, trivs kunderna!

Apoteket Hjärtat Vråen har öppet helgfri vardag 9-17 och Apotek Hjärtat ICA Kvantum har öppet vardagar 8-20 och helgdagar 11-16. Med två apotek finns möjlighet till båda variation i arbetsuppgifter och flexibilitet vad gäller dina arbetstider.

Kom och ta chansen att arbeta tillsammans med oss - Ett vinnande lag!

Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Tjänsten innebär även möjlighet för dig som vill utvecklas i din farmaceutroll att axla ansvarsområden som läkemedelsansvarig eller varuansvarig.

Det här söker vi hos dig

Du är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram. Vi erbjuder även förmåner som underlättar i vardagen. Exempelvis får du personalrabatt på både Hjärtat och ICA samt ett generöst friskvårdsbidrag för din hälsas skull. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/ deltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.

All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Apotekschef Sara Torebrand på mobil 0725039322.

Vi är på väg. Vart är du på väg?

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Värnamo

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-07-16

 • Publiceringsdatum

  2017-06-14

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Våra seminarier