Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Läkemedelsansvarig Farmaceut, Ljungby

Publicerad 2017-06-05 13:37
Sista ansökningsdatum: 2017-07-06

 

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För att på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Driven Farmaceut med läkemedelsansvar

Vi söker nu en Läkemedelsansvarig farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi i Ljungby.

Apoteket på Maxi Ljungby öppnade i september 2015. Vi är ett litet matnära apotek som håller öppet för våra kunder 8-20 alla dagar. Vi som jobbar här är ett blandat, härligt gäng i alla åldrar, som har väldigt trevligt på jobbet. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper till varandra och hjälps åt för att ge våra kunder bästa tänkbara service- varje dag!

Tjänsten innefattar stora möjligheter att utvecklas i din roll som farmaceut och axla ansvarsområdet som LMA-ansvarig. Vi har ett nära samarbete med Apotek Hjärtat Ljungby lasarett, och möjligheten som LMA gäller på båda apoteken.

Läkemedelsansvarig

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på Apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande Apotekets kvalitetsarbete

Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Elin Johansson, telefonnummer 076-134 88 43.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Ljungby

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-07-06

 • Publiceringsdatum

  2017-06-05

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Våra seminarier