Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Apotekschef till Hjärtat i Trollhättan

Publicerad 2017-05-29 09:36
Sista ansökningsdatum: 2017-06-30

Vi söker nu en Apotekschef till Apotek Hjärtat ICA Maxi i Trollhättan.

Vi är ett glatt arbetslag på 10 personer inklusive chef bestående av mycket energi och stort driv som jobbar i högt tempo och försöker överträffa våra trevliga kunders förväntan – varje dag. Apoteket ligger vid Överby Köpcentrum. Våra öppettider är 8-22 alla dagar i veckan vilket möjliggör för flexibla och bra arbetstider för dig som vår framtida chef.

Din utmaning som apotekschef

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär också att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling.

Som apotekschef på Apotek Hjärtat arbetar du också omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och är ett föredöme i detta avseende gentemot dina medarbetare. Du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarskapsintresse och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal- få dem att följa med oss på vägen mot att bli framtidens apotek.

Det här söker vi hos dig

Du som söker är en positiv, framåt och utåtriktad farmaceut som brinner för ditt arbete. Du ger också det lilla extra i varje kundmöte, du brinner för att se och lyssna in kundernas behov för att på bästa sätt ge en komplett service till dem här hos oss. Du kan arbeta självständigt och tycker att det är roligt med varierande arbetsuppgifter. Vi hoppas att du ser nya utamningar som utveckling och att du kan vända motgångar till positiva erfarenheter och att nyfikenheten inspirerar dig.

Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser det som en merit om du har ledarskapserfarenhet men är även intresserade av att komma i kontakt med dig som saknar detta men som har en ambition att ta dig an chefsrollen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Vi erbjuder även en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din närmsta regionchef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde till tjänsten sker i augusti/september eller enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion.

All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vill du ha mer information kontakta regionchef Misak Yazdi på 0709-122 597

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie, Chefstjänster

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Trollhättan

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-06-30

 • Publiceringsdatum

  2017-05-29

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Våra seminarier