Ledigt jobb


Apotek Hjärtat

Vi söker farmaceut till E-apoteket, Norrköping

Publicerad 2017-05-12 10:07
Sista ansökningsdatum: 2017-06-30

E-apoteket växer så det knakar så nu behöver vi utöka vårt farmaceut-team med Dig. Du kommer arbeta med att expediera och färdigställa e-handelsordrar i en annorlunda apoteksmiljö.

Vi tror att du är en person som gillar förändringar och som vill vara med och utveckla E-apoteket tillsammans med oss. Vi är ca 50 medarbetare med varierande ansvarsområden. Här jobbar 11 farmaceuter tillsammans med apotekstekniker samt plock- och packpersonal. Du blir en viktig del i ett team med härlig laganda! Vi arbetar för närvarande måndag-tisdag 8-20, onsdag-fredag 8-18 samt söndag 9-14 med tjänstgöring ungefär var tredje helg.

Vill du vara med på vår resa till att bli framtidens apotek? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt ansvar

Som farmaceut på Apotek Hjärtats E-apotek arbetar du med att expediera och färdigställa e-handelsordrar i en kontorsmiljö. I vårt specialdesignade IT-system hanteras ordrarna från orderläggning via plockning, farmaceutiskt färdigställande vidare till packning.

Vi har en särskild hantering för ordrar där en ingående vara behöver utredas vidare. För receptbelagda läkemedel utförs denna hantering av Dig som farmaceut. Våra kundmöten sker via telefon och mail, vilket kräver en god kommunikativ förmåga.

Vi arbetar aktivt med förbättringar genom daglig styrning där alla är delaktiga. Vi har ett nära samarbete med e-handelsgruppen och sortimentsavdelningen på Apotek Hjärtats supportkontor. Vi har även täta kontakter med speditörerna som handhar våra leveranser.

Din profil och personlighet

Du är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att omges av många kollegor och arbeta i team. Du är effektiv, flexibel och öppen för förändringar och utveckling.

Varför arbeta hos oss på E-apoteket? Rekryterande chef Lina Äse, Chef Farmaciutveckling:

Om du är intresserad av att prova en annan typ av apoteksarbete, då är detta något för dig! Som chef är min ambition att skapa en arbetsplats där alla trivs och kan utvecklas. Jag tycker det är viktigt att se varje individ och framhäva styrkorna hos var och en. Jag strävar ständigt efter att skapa en engagerad grupp som tar eget ansvar.

Välkommen med din ansökan!

Apotek Hjärtat är sedan två år tillbaka ett helägt bolag inom ICA Gruppen. Vi har en platt organisation som ger stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i vår strävan att bygga Sveriges och framtidens ledande apotekskedja. Eftersom E-handeln ökar är E-apoteket i ständig utveckling och expansion, vilket medför många utvecklingsmöjligheter. Apotek Hjärtat ger även sina medarbetare ett generöst friskvårdserbjudande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid placerad på Apotek Hjärtats E-apotek på Händelö i Norrköping. Möjlighet finns att även arbeta någon/några dagar per vecka på ett av Apotek Hjärtats öppenvårdsapotek.

Sista ansökningsdag är den 30 juni. Urval och intervjuer pågår löpande vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om du har frågor, vänligen kontakta Chef Farmaciutveckling Lina Äse på 072-587 56 80 eller lina.ase@apotekhjartat.se.

Om Apotek Hjärtat

Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är ca 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Apotek Hjärtat bedriver även e-handel. På nätet kan man hämta ut sina receptbelagda läkemedel samt handla receptfria läkemedel och handelsvaror ur hela vårt sortiment.

Ansök!

Information

 • Typ av tjänst

  Apotekare, Receptarie

 • Arbetsgivare

  Apotek Hjärtat

 • Stad

  Norrköping

 • Land

  Sverige

 • Sista ansökningsdatum

  2017-06-30

 • Publiceringsdatum

  2017-05-12

 • Ansök!

Nyheter från startsidan

Våra seminarier