Vårdapoteket bedriver apoteksverksamhet med vårdorienterade apotek där kärnverksamheten består i att tillhandahålla ett komplett utbud av varor och tjänster till patienter, anhöriga, hälso- och sjukvårdspersonal samt avtalskunder. Vi har verksamhet på 26 apotek belägna på sjukhus i södra och mellersta Sverige, samt läkemedelsförsörjning till ett antal landsting.

Apoteket är ett öppenvårdsapotek som finns beläget på Kullbergska sjukhuset i Katrineholm. Vårt ljusa och inbjudande apotek erbjuder egenvård, receptservice och rådgivning. Vårt koncept kombinerar en hög farmacevtisk kompetens, med ett egenvårdsutbud präglat av hälsa, skönhet och friskvård - med stor respekt för kundens bästa i konstant fokus. Vi har öppet måndag till fredag kl 08.00-17.00.

Tjänsten

Som farmacevt hos oss får du uppdraget att på ett inspirerande sätt hjälpa kunden med expediering av, och rådgivning kring både receptbelagda läkemedel och produkter för egenvård. Du har ett starkt engagemang för farmaceutisk omsorg, rådgivning och kundkommunikation med både sjukvårdspersonal och privatkunder. I ditt arbete riktar du uppmärksamheten mot kundens upplevelse av mötet och att överträffa kundens förväntningar.

Du har en farmaceutisk utbildning. Som person har du stort kundfokus, är flexibel, gillar ett högt tempo och är positiv till förändringar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och trivs med arbete i ett företagsklimat präglat av öppenhet och gemenskap.

Tjänstens omfattning kan diskuteras. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Emma Hallengren på telefon 010 – 49 47 400 eller på e-post emma.hallengren@vardapoteket.se.

Ansökan inklusive CV skickas per e-post till jobb@vardapoteket.se

Om Vårdapoteket

Vårdapoteket ska på ett innovativt sätt bedriva apoteksverksamhet optimerad utifrån de behov av varor och tjänster som uppstår i vårdnära läget. Verksamheten består av apotek belägna på universitets-, läns-, och ländelssjukhus i södra och mellersta Sverige. Dessutom tillhandahåller Vårdapoteket läkemedelsförsörjning och läkemedelsnära kunskaps- och tillverkningstjänster. Vårdapoteket har ca 330 medarbetare och omsätter drygt 1,8 miljarder kronor. Ägarna är helsvenska Priveq Investment och Investor Growth Capital som huvudägare. Huvudkontoret finns i Malmö.